Om Gilleleje Labyrinten


Gilleleje Labyrinten er en quizlabyrint, hvor I kan quizze jer vej gennem labyrintens grønne stier af pil, løvtræer, buske, blomster og grantræer. Holder I af quiz, og tør I udfordre hinanden på paratviden? Så er Gilleleje Labyrinten et besøg værd!

 

Med sine over 5 hektarer og 7 kilometer stisystem er Gilleje Labyrinten en af verdens største Labyrinter og der plads til sjove oplevelser for både små og store grupper på et område, der svarer til 10 fodboldbaner. Vi holder også åbent for skoler, institutioner, firmaudflugter, kontakt os for nærmere information herom.


Mere end 40 quizkategorier

Vi har over 40 forskellige kategorier med quizspørgsmål, der varierer i sværhedsgrad og længde. Vi har også særlige quizzer for børn. Der er 40 til 80 spørgsmål i hver quiz, og de fleste kategorier er tilgængelige på tysk, engelsk, svensk og norsk. Hvert quizspørgsmål har to svarmuligheder, der leder jer til højre eller venstre ved labyrintens T-kryds. Når I svarer rigtigt, bliver I ledt gennem labyrinten hen mod udgangen, men svarer I forkert, møder I på et tidspunkt en blindgyde og må vende om. Vores fem indgange sørger for, at ruterne er forskellige og afvekslende.

 

Ved indgangen til labyrinten sælger vi varme og kolde drikke, kager, is og slik. Her finder I også toiletter og bord-bænkesæt, hvor I kan nyde jeres egen medbragte mad. Toiletter og stisystemer er handicapvenlige. Der er gode parkeringsforhold og bus 362 går lige til døren. Hunde i snor er meget velkomne.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Gilleleje Labyrinten, Almevej 120, 3250 Gilleleje fra den 28. april 2023 kl 10:00-16:00. Se alle åbningstider og priser her.