Gilleleje Labyrinten

Om Gilleleje Labyrinten


Gilleleje Labyrinten er en quizlabyrint, hvor I kan quizze jer vej gennem labyrintens grønne stier af pil, løvtræer, buske, blomster og grantræer. Holder I af quiz, og tør I udfordre hinanden på paratviden? Så er Gilleleje Labyrinten et besøg værd!

 

Med sine over 5 hektarer og 7 kilometer stisystem er der plads til sjove oplevelser for både små og store grupper på et kæmpestort område. Vi holder også åbent for skoler, institutioner, firmaudflugter, kontakt os for nærmere information herom. 


Mere end 40 quizkategorier

Vi har over 40 forskellige kategorier med quizspørgsmål, der varierer i sværhedsgrad og længde. Quizkategorierne omhandler alt fra dyr, politik, mad og drikke, ordsprog, mærkedage, sport, film og TV, kunst, geografi, historie og meget mere. Vi har ligeledes særlige familierquizzer med spørgsmål henvendt til børn i alle aldre. Vi har inddelt familieguizzerne i alder, så der er både quizzer til familier med børn i alderen 3-5 år, 6-8 år, 8-10 år, 10-12 år, 12-14 år og +14 år.


Der er 40 til 80 spørgsmål i hver quiz, og de fleste kategorier er tilgængelige på tysk, engelsk, svensk og norsk. Hvert quizspørgsmål har to svarmuligheder, der leder jer til højre eller venstre ved labyrintens T-kryds. Når I svarer rigtigt, bliver I ledt gennem labyrinten hen mod udgangen, men svarer I forkert, møder I på et tidspunkt en blindgyde og må vende om. Vores fem indgange sørger for, at ruterne er forskellige og afvekslende.

 

Tank op i labyrintens kiosk

Ved indgangen til labyrinten sælger vi varme og kolde drikke, kager, is og slik. Her finder I også toiletter og bord-bænkesæt, hvor I kan nyde jeres egen medbragte mad. Toiletter og stisystemer er handicapvenlige. Hunde i snor er meget velkomne.


Der er gode parkeringsforhold med to parkeringspladser med el-ladestandere. Det koster 40 kroner i timen at lade op.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Gilleleje Labyrinten, Almevej 120, 3250 Gilleleje. Se vores åbningstider og priser her.